Recorregut


La sortida i arribada de totes les proves seran al camp de futbol, al costat de les piscines just darrera el poliesportiu, les dues seran al mateix lloc. L'aparcament serà en una zona pròxima del poble i hi haurà vestuaris i dutxes per als participants.

L'hora de la sortida de la cursa i caminada de 10km a 09:30H, cursa i caminada de 05km a les 10H. L'arribada proves adults es tancarà a les 12:30H.

Enllaços per a visualitzar el recorregut:

10 km (+450m):


5 km (+300m):CURSES INFANTILS:

Les curses infantils, seran al camp de futbol situat a darrera del polí esportiu, començaran a les 11:30H per aquells els nens i nenes, que hagin presentat prèviament l'autorització signada i els primers de sortir seran els més petits.

Categoria i ordre de sortida
Distancia
Micros (Fins a sis anys)
50M - 75M - 100M
Pre-benjamí (De 7 i 8 anys)
400M
Benjamí (De 9 i 10 anys)
800M          
Alevins (De 11 i 12 anys)
1200M
Infantil (De 13 i 14 anys)
1500M

Els pares o tutors es faran responsables de l'acompanyament a la línia de sortida dels menors, així com de recollir-los una vegada finalitzada la seva cursa. Les curses dels menors no seran cronometrades de forma oficial i tots els nens i nenes, un cop finalitzades aquestes, s'iniciarà l'entrega dels trofeus i regals per als adults.

CAL DESTACAR:

Cada participant a l'omplir l' inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a practicar l'activitat esportiva seleccionada i es responsabilitat d'ell/a fer-se reconeixements mèdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a totes les persones i entitats relacionades en l'organització de la cursa de la serp, de qualsevol problema físic que pugui patir abans, durant o a conseqüència de la participació en la cursa o caminada de 5km o 10km o en les curses infantils, en el cas dels menors són els pares o tutors legals els que ho reconeixen.

L'organització disposarà d'assistència sanitària fixa al punt de sortida/arribada, en cas que calgui fer un servei d'emergència s'haurà d'avisar al punt de control mes proper dels que hi haurà al llarg del recorregut. 

En la cursa o caminada de 10km hi haurà un punt d'entrega d'aigua i fruita a la meitat del recorregut. En l'arribada trobarem entrepans de llonganissa, vegetals o per celíacs, segons l'escolli't a l'hora de fer la inscripció, acompanyat d’una beguda.

Si voleu fer qualsevol consulta u observació sobre el recorregut o alguna de les proves, podeu contactar amb l'organització de la cursa de la serp mitjançant l'adreça de correu electrònic següent: cursadelaserp@gmail.com