Solidaritat


La cursa de la serp de 2018 serà solidària amb l'entitat "Els Bitxos"

Associació que és va constituir l'any 2007 i que treballa amb l'objectiu de tirar endavant un projecte transversal d'educació pels infants i els joves més desafavorits de la comarca.
Gràcies al suport educatiu i un treball comunitari amb altres institucions i entitats educatives, l'entitat intenta minimitzar les situacions d'exclusió social a les quals estan sotmeses, amb la finalitat d'ajudar els infant i joves, oferint-los la possibilitat de gaudir de la infància i l'adolescència, poder estudiar i alimentar-se, tot gaudint de la participació en les festes tradicionals.


El preu de cada inscripció a la cursa de la serp de 5km o 10km, competitiva a la lliga de Ponent, amb xip propi és de catorze euros, es carregaran dos euros per xips de lloguer, les caminades no competitives de 5km o 10km, a deu euros. A l'hora de fer la inscripció d'aquestes, tots els participants col·laboren amb un mínim d'un euro amb l'Associació solidària "Els bitxos" per la protecció dels infants i adolescents de La Noguera, ja inclòs en el preu. Aquells que ho desitgin podran escollir ampliar la seva aportació entre dos i cinc euros, seleccionant l'opció. La inscripció a les curses infantils és gratuïta, oberta a tots els menors siguin o no de l'entitat "Els Bitxos".