Trofeus, premis i regals

La quarta edició de la cursa de la serp serà el diumenge dia 20 de maig de 2018

El sorteig de dues inscripcions per la cursa de 10km del 20 de maig l'ha guanyat Raquel Garcia, ens va dir que l'hi agradaria a córrer amb Vanessa Perete Envieu-nos un correu amb les vostres dades i us donarem d'alta l' inscripció. Rebeu la nostra enhorabona, totes dues!!

L'hora de la sortida de la cursa i caminada de 10km a 09:30H, cursa i caminada de 05km a les 10H. L'arribada proves adults es tancarà a les 11:30H
Les curses infantils, començaran a les 11:30H per aquells els nens i nenes, que hagin presentat prèviament l'autorització signada i els primers de sortir seran els més petits.

Tots els participants a les curses infantils, que s'hagin inscrit deu dies abans de la cursa, rebran un obsequi al finalitzar la cursa corresponent a la seva edat.

A continuació  s'iniciarà l'entrega dels trofeus per als adults.

Farem entrega d'un trofeu als tres primers de la classificació general femení, tant de la cursa de 5km com de la cursa de 10km.

Farem entrega d'un trofeu als tres primers de la classificació general masculí, tant de la cursa de 5km com de la cursa de 10km.

Seguidament entrega dels trofeus de les curses:

Entrega d'un trofeu per a l'home i la dona que facin el millor temps en la cursa de 5km amb discapacitat física o sensorial, reconeguda amb el certificat (EVO)

Entrega d'un trofeu per a l'home i la dona que facin el millor temps en la cursa de 10km amb discapacitat física o sensorial, reconeguda amb el certificat (EVO)

Entrega d'un trofeu per a l'home i la dona que que estiguin censats a l' Ajuntament de La Sentiu i facin el millor temps en la cursa de 5km 

Entrega d'un trofeu per a l'home i la dona que que estiguin censats a l' Ajuntament de La Sentiu i facin el millor temps en la cursa de 10km 

Per la classificació de les curses es farà ús del temps OFICIAL facilitat per Iter5.cat i per al recorregut de la  caminada el temps real

Entrega d'un trofeu per a l'home i la dona que acabin primer el recorregut de la caminada de 5km amb discapacitat física o sensorial, reconeguda amb el certificat (EVO)

Entrega d'un trofeu per a l'home i la dona que acabin primer el recorregut de la caminada de 10km amb discapacitat física o sensorial, reconeguda amb el certificat (EVO)

Entrega d'un trofeu per a l'home i la dona que que estiguin censats a l' Ajuntament de La Sentiu i acabin primer el recorregut de la caminada de 5km 

Entrega d'un trofeu per a l'home i la dona que estiguin censats a l' Ajuntament de La Sentiu i acabin primer el recorregut de la caminada de 10km 

Els obsequis no són acumulatius, sempre es donarà el de més importància, segons l’ordre establert en aquesta llista. Tots els trofeus seran entregats el mateix dia de l’esdeveniment esportiu, si en alguna classificació no hi ha participants, la categoria quedarà deserta.


A continuació, regalarem d'un pernil a l'entitat o club amb el major nombre participants, que acabin tots la modalitat a la que s'han inscrit, pot ser que siguin en la mateixa o combinada, abans de les 11:30H.

Per acabar tindrà lloc el sorteig de regals entre els participants de les curses i caminades de 5 km i 10km, patrocinats per restaurants i centres comercials de Balaguer que son col·laboradors amb la cursa de la serp.