Voluntaris i voluntàries


Voluntaris i voluntàries

La figura del VOLUNTARI és una part fonamental per l'èxit de qualsevol esdeveniment
L'equip humà de cursa de la serp el constituïm un grup de voluntaris i voluntàries que de manera altruista, l'hi donem suport en els dies previs en la seva organització i fent difusió de l'esdeveniment.

Durant el dia per al que s'han programat les curses competitives a la lliga de Ponent, les caminades no competitives i les curses infantils. Realitzarem diferents activitats de suport als participants que s'han inscrit, segons les aptituds de cadascú, com son:
* Revisar el recorregut de les proves perquè estigui en bon estat el dia 20 de maig
* Senyalitzar el recorregut i amenitzar-lo o guarnir-lo amb els diferents materials tècnics.
* Verificar les inscripcions dels participants i fer entrega dels dorsals i bosses dels corredors, trenta minuts abans de l'hora de sortida de la prova.
* Indicar el camí a seguir en diferents punts de control durant el recorregut.
* Preparar i distribuir l'avituallament a mig camí de la cursa i caminada de 10km i a l'arribada.
* Fer fotografies a la sortida, durant el recorregut, a l'arribada dels participants i en l'entrega de premis, trofeus i medalles.

Un cop finalitzada la festa, revisarem el recorregut per comprovar que s'ha respectat el Medi Ambient i recollirem el material que faci falta. Compartirem les fotografies realitzades al Blog de la cursa de la serp i a les diferents xarxes socials i mitjans de comunicació.

Els voluntaris inscrits en l'organització de la serp, viurem i gaudirem de l'ambient de formar part d'un esdeveniment esportiu des de dins, amb l'emoció i neguit que comporta. Durant els actes de la cursa  de la serp escollirem un entrepà i beguda, ens tindrem obsequi commemoratiu de la quarta cursa de la serp.

Tothom que ho vulgui pot ajudar a millorar la festa de la serp!!
Si estàs interessat/da en col·laborar, contacta amb nosaltres enviant un correu a l'organització, cursadelaserp@gmail.com Perquè de ben segur seràs benvingut/da i viuràs la cursa des de dins. Per a què hi puguin participar de manera ordenada el major nombre d'aficionats en la pràctica de l'esport i l'esdeveniment sigui agradable per tothom que visiti La Sentiu en motiu de la cursa de la serp.